Механичко одржување

Во тесна соработка со механичкот оддел на дневна основа, ние ги разбираме потребите и обезбедуваме високо квалитетни резервни делови и производи во најкус можен рок. Многу често нудиме сопствени решенија, особено за постарата опрема, и нудиме привремени решенија до рок на испорака. Заедно со нашите партнери, нудиме итни транспортни услуги и испорака, обидувајќи се да ги исполниме очекувањата на нашите клиенти.

Некои од нашите редовни испораки се:

 1. Метали и челик:
  • Челични јажиња за кранови
  • Топло валани лимови и ленти
  • Ладно валани лимови и ленти
  • HARDOX лим
  • Prochrom
  • Обоени метали (алуминиум, месинг, бронза, цинк, олово, калај, …)
  • Заварувачки материјали
  • Зајакнати челици
  • Челични прачки и ока челици
  • Цевки
  • Не’рѓосувачки челик
  • Метални и нерѓосувачки челични вентили
  • Завртки и лежишта
 2. Компресори, резервни делови за компресори и алати
 3. Хидраулични пумпи и опрема, и комплетен сервис
 4. Електричен, рачен и резен алат
 5. Виљушкари, резервни делови за виљушкари и комплетен сервис за индустриски возила
 6. Лубриканти
 7. Транспортни траки
 8. Гуми за сите возила (индустриски и патнички)

и многу повеќе.

Исто така, обезбедуваме резервни делови и материјали за клиенти по нивно барање.