НАБАВКИ

Задоволството на нашите клиенти е нашата примарна цел. 

Тоа е причината зошто избираме производи со најдобар квалитет по фер цена, од внимателно одбрани добавувачи, со цел да гарантираме одличен квалитет, конкурентна цена и навремена испорака.

Блиската сорабтока со одделот за набавки на нашите клиенти, има за цел да ги разбере нивните потреби и нивните очекувања, а доколку е потребно, ги ставаме на располагање нашето искуство и експертиза.