Заштита при работа

Ништо не е поважно од безбедноста при работењето, особено во индустрискиот сектор. Разбираjќи ги потребите, ние работиме заедно со нашите клиенти и нашите производители-добавувачи, и нудиме производи со врвен квалитет по “Европски стандарди за безбедност”, дополнително брендирани на барање на клиентите. Користејќи високо квалитетни материјали, во можност сме да произведеме персонализирани безбедносни одела, обоени и брендирани врз основа на потребите на клиентите. Исто така, можеме да обезбедиме противпожарна заштита опрема, направена од Nomex и кевлар материјали, како и посебна заштита на опрема за различни сектори.

Еве дел од нашите вообичаени испораки:

 • Заштита облека (одела, ракави)
 • Јакни
 • Џемпери
 • Чевли
 • Ракавици
 • Очила
 • Шлемови
 • Маски
 • Заштита за уво
 • Пожарникарски одела (Nomex и кевлар)
 • Пожарникарска опрема
 • Сигурносни и сообраќајни знаци
 • Заштитна опрема при заварување
 • Заштитна опрема против пад
 • Метални ормари за работници

и многу повеќе.