Заклучувачи со кабел

Опис

Заклучувачите со кабел се направени за заклучување на секаков вид на вентили, прекинувачи и други видови на уреди за прекинување на извори на енергија кои се тешко достапни и не може да бидат заклучени со другите Loto Master производи.