Катанци

Категорија: Tags: ,

Опис

Безбедносните катанци на Loto Master се посебно дизајнирани за употреба со ситемот заклучи и означи. Овие катанци се компактни, цврсти, издржливи и многу лесни со што тие се совршени за употреба и во најтешките услови во индустријата.

Карактеристики:

  • На катанците има бела етикета на која може да се пишува.
  • Можност за избор меѓу две должини на делот за заклучување, 38 mm и 75 mm.
  • Катанци наменети за заклучување на електрични уреди на кои делот за заклучување е направен од пластика со што се спречува струен удар или искрење.
  • Можност за избор од девет различни бои на катанците, црвена, жолта, сина, зелена, портокалова, виолетова, црна, кафеава и бела.
  • Можност за избор катанците да бидат заклучени/отклучени со посебен клуч за секој катанец, со ист клуч за повеќе катанци и со главен клуч.